mandag 17. oktober 2011

DT-North Star Stamps: Ringperm med Metalltape

Da er Ski-treffet over for denne gang. Jeg har hatt en utrolig herlig helg med masse skravling, latter, kurs, kortlaging og . . . . . lite søvn. Men påmelding til vårens treff er allerede i boks.

Det første prosjektet mitt på treffet ble denne ringpermen. Jeg hadde laget forsiden ferdig hjemme, og tanken var å lage en "vanlig" kosebok med ringer øverst. Men etter en liten runde i butikken (Minnehjørnet) fant jeg disse til å ha i ringpermer fra Tim Holtz. Så da ble det en hjemmelaget ringperm i stedet.

Jeg legger inn permen min hos Stamptacular Sunday Challenge #134 - You Choose.

Forsiden av permen har fått litt sommerpreg med hjerte, blomster og sommerfugl, mens baksiden har fått stjerne og snøfnugg. Har også hatt på litt ekstra metalpynt og noen rosa perler når den var ferdig.
Begge tekstene jeg har brukt er fra North Star Stamps.22 kommentarer:

Yvonne sa...

En aldeles smashing flott liten perm Gro! Siklet leeenge på denne, og har blitt inspirert til å ta i bruk mine egne til en koseperm til meg selv.
Ha en flott uke, forhåpentligvis våkner vi til litt utover :)
Klem

jannes hobbykrok sa...

Denne ble så kul! Så kul at den teller som 17 kort,minst! Herligste ringpermen jeg har sett!
Klem,Janne

anelpe sa...

Så fin! Stilig med metall altså. Flink er du! :-)

Anne - Elin

Mim... sa...

Så flott!! visst är detta ett kul sätt att dekorera.
ha det gott...

Kjersti sa...

Åååå! For en tøff perm!! Har ikke prøvd metalltape ennå, men får virkelig lyst når jeg ser dette - herlig! Har bare gutter, og kort med metalltape er jo også fint:) Takk for inspirasjon! Klem kjersti

Linda sa...

Så mye nydelig du lager:)Du er så flink!!!!!Blir veldig inspirert av deg:)

mettepip sa...

Takk for sist Gro! Veldig hyggelig som alltid - og gleder meg allerede til mars. Såstilig denne ble til slutt! Utrolig flott. De hadde selvfølgelig ikke flere ringer igjen da jeg kom bort for å se;)
Ønsker deg en flott og kreativ uke!
Klem fra
Mette

Lenas kort sa...

Knall tøfft!Er stum av beundring! Tror jeg må ta fram tapen min igjen gitt :-) Har testa ut det teite hjørne i dag.Jeg stansa ut slik du prata om,å det ble bare så lekket!!!!
Angrer ikke på det kjøpet lenger :-)
Ha en toppers uke :-)

bojose sa...

Knallfin perm :)
klem :)

Anonym sa...

Takk for sist :) Utrolig fin perm! Har ikke vært borti metallteip før helga, men den var utrolig rå! Digger teknikken :D

Line sa...

Så utrolig stilig. ;o))

Sabine`s verksted sa...

Takk for sist, permen er kjempe fint og jeg har også prøvd tapen..

Pink Lady68 sa...

Takk for sist, Gro! Veldig koselig scrappe-helg:-) Ringpermen ble bare rå lekker!! Utrolig stilig effekt med metalltapen:-)...takk for lånet av maling/pensel!

Ha en fin uke! Klem Laila.

maya sa...

tøff ringperm, du er blitt rå på denne stilen her.

klem maya

Ane sa...

knalltøff ring perm!!
Klem

bestevenn sa...

Stilig bok, og mange som så langt etter den! Metalltape blir så lekkert. Det var en strålende helg, og du er sikret å sitte i nærheten av meg neste gang også! hahaha

Knerten sa...

Kjempeflott liten bokperm du har laget, og det må jo jeg vite som faktisk har holdt den i hendene også :-) Beundrer alle de små og fine detaljene du har med, fra stjerne under til perler og tekst over - superflott, Gro !
Tusen mange takk for at du var så snill og ga meg en rull med denne tapen også, du er skikkelig snill.. og neste gang skal jeg prøve å ikke bråke såå mye (bare litt..)
Klem
T.

Ida sa...

Hei!
Utrolig flott effekt med denne metalltapen. Du laget en helt lekker perm!:)
Klem

Janneke sa...

This looks amazing ;o)
Thank you for joining us at Stamptacular Sunday Challenge this week

Ingjerd sa...

Nydelig perm Gro. Du lager så mye lekkert. Kult med slik metalltape da..... Det må jeg lære meg :)

bettand sa...

Dette var fantastisk stilig. Liker godt designen på albumet med hjere foran og stjerne bak og tekst for å komplettere dette. Alle detaljene er utrolige å se på. Tusen takk for at du deltar hos Stamptacular Sunday Challenge og lykke til. Håper du blir med igjen på søndag for en ny utfordring. Klem Bettina

anne marie sa...

Knallflott!