søndag 26. august 2012

Enda en juletag


Her kommer min tredje juletag denne måneden. Jeg har jo egentlig ikke kommet igang med å delta i Hjertebodens Juleblogg dette året, men denne gangen skulle man lage minst et flaskekort - Jeg har endt opp med 3...

Ellers deltar kortet her:
Tilda's Town #15 - Anything Goes
Just Magnolia #171 - Show Me A HeartTilda er fargelagt med Distress Markere. Papirene er fra Maja-design. Snurreblomstene er hjemmelagede.

9 kommentarer:

Véronique sa...

Herlig tag ♥

Tror jeg skal stjele idéen din for å lage julekort :)

Klem

Lambi sa...

Hei Gro! Håper det er bra med deg!? :) Har ikke vært i bloggverden i hele sommer jeg. Men har scrappet likevel altså, bare vært dårlig på å blogge, hehe. Kan ikke slutte å la meg imponere over julekort og tager på sommeren....klarer ikke det jeg! Jeg også bestemte meg for å bli med på hjertebode i år, men da jeg ikke klarte å levere i januar engang, ga jeg opp hele forsettet, hehe. :) Men for et herlig Tilda motiv du har brukt her da! Hun må vel kanskje være ny nå i sommer! Veldig søt, og nydelig fargelagt fra deg som alltid. Lilla og grønt kort og fargeleggings motiv er jo bare lekkert da! Fink du! Klem

Lenas kort sa...

Nydelig juletagg :-) Har egentelig alltid syntes att den Magnolia hjerte taggen ikke er noe fin, men det var før jeg så alle de flotte måtene du har brukt den på på disse hærlige kortene og taggene dine! Æsj,.....nå ønsker jeg meg den....også! ;-) Ha en flott Søndags kveld :-)

oheidia sa...

Du er jo proff på distress markers også du! Hærlig tag med vakkert motiv. Og så bra å høre at kontrollene på Ullevål går bra. Det er så godt når man blir fulgt opp medisinsk:) Og på Ski i oktober er vi alle friske og raske. Helt klart og jeg gleder meg:)

Tina Makuc sa...

This tag is fantastic Gro!! I'm absolutely in love with the way you colour the images!! Great details!!
Thanks for joining us at Tilda's Town this week!!
Hugs, Tina

Sissel sa...

Herlige Tag`er og veldig søt pynting.
Klem Sissel

Mo sa...

Gro, your tag is 100% BEAUTIFUL..., I love every single detail on it !!!
Thanks indeed for joining our HEARTS Challenge at Just Magnolia this week!
Big Hugs,
Mo

Kathleen sa...

Just beautiful, so pretty, gorgeous colouring.
Thanks for joining us at Tildas Town
Hugs
Kat xx

Pop's Cards sa...

Hi sweetie this is just simply stunning, huggles Pops x x x