søndag 29. juli 2012

Papirdokkene #32 - Bildeinspirasjon


Da er sommerferien over hos Papirdokkene, og vi er igang igjen med en ny utfordring til dere. Denne gangen har vi et bilde som vi håper vil inspirere dere til å lage noe flott.

Jeg har laget et "Marianne"-kort. Synes det var så flott.
Motivet er fra Mo Manning, og er fargelagt med copics. Motivet er til å løfte opp, så er det skriveplass under, og plass til ekstra tekst...


En liten samling av detaljene/tekstene på kortet. Snurreblomstene har jeg laget selv.


Her ser dere kortet brettet sammen.


I dag sparkes Norway Cup igang for vår del. Eldste skal spille sin første kamp i dag, og de to mellomste kommer hjem fra England, etter en uke på fotballcup i Manchester. Og så er det igang med NC med én gang for dem også.
Jeg har fortsatt ferie i 2 uker til, og må vel få med meg noen kamper på sletta. Vi får bare håpe på go'vær denne uka. Krysser fingrene - X.

5 kommentarer:

Véronique sa...

Kjempe lekkert kort ♥

Kos dere masse på Norway Cup!!!!

Klem

Sara H sa...

Oh wow! Your card is absolutely gorgeous!!!! What a perfect colouring and the image is so sweet! Love it =)

Anne - Elin sa...

Så flott kort Gro. Du er fantastisk flink til å farge og få det "levende". Bretten var veldig artig, den må jeg sjekke ut. Tror jammen jeg må se om jeg klarer å lage slike rulleblomster også, de er lekre.
Ha en toppers tid på Norway cup!

Dortesjs sa...

super nydeligt og sødt kort

Me sa...

Hei :) Tusen takk for kommentar i bloggen :) Det er mosegummi og fås kjøpt på www.kreativscrapping.no, dette var ett nydelig kort med en flott bretteteknikk :)

Hilsen Marielle