onsdag 11. juli 2012

Litt mer hekling


Jeg har kommet ett godt stykke på mitt "lille" sommerprosjekt. Det er kjekt å ha noe artig å holde på med når været er som det er. Og det vil si at jeg her fått god tid til hekling de siste dagene.


Masse kjedelige ender å feste...
Men jeg har bestemt meg for å ta det underveis, så blir det ikke så ille.


Den ene delen er ferdig, og del nr. er godt på vei.
Noen som har lyst til å gjette hva det blir?


Ellers - tusen takk til alle som ønsket god bedring med ryggen. Der er det ikke lenger noe akuttt lumbago, men rett og slett et skikkelig låst bekken.
Må innrømme at jeg blir relativt frustrert over en lege som konkluderer med "akutt lumbago" (-en fin samlebetegnelse på alt vi ikke helt vet hva er... og iallefall ikke "gidder" finne mer ut av).
Ære være osteopaten, som tar det på alvor, og som gjør alt for å løse opp, selv det vil ta tid. Og etter bare én behandling merker jeg bedring.

7 kommentarer:

Lenas kort sa...

Lekkert :-) Blir det en veske?

Trine sa...

Nydelig:) Jeg tipper også på veske.

aina sa...

Helt nydelig.. må antagelig hekle en sånn uansett hva det er ;))

May Brit sa...

Å, dette ser så spennende og ikke minst vakkert ut:) Jeg gleder meg til å se hva det er du tryller fram:) Jeg følger med!!
Jeg er helt enig med deg i at det er frustrerende når legen ikke gidder å undersøke skikkelig. Jeg fikk diagnosen "akutt lumbago" i nakken i fjor høst av en vikar, noe som i stedet viste seg å være prolaps i to av skivene i nakken, og som skal behandles helt annerledes.
Håper i alle fall du snart blir bedre:))
Klem fra May Brit

Monika sa...

Så flink du er til å hekkle :) Nydelig!!

Ha en fin dag :)

Anonym sa...

Dette blir helt knallfint, så lekre farger :)
Kanskje en vest?
Klemmer Lilli

Señorita Vero sa...

Oioi, her går det fremover! Gleder meg til resultatet ;) Jeg er i syden, og heklingen tar ikke helt av i 35-40 varmegrader. Hehe :D