lørdag 20. februar 2010

Sketchy Colors #11.

Denne uken er det fargeutfordring hos Sketchy Colors. De vil se "lys grønn, mørk grønn og rosa".
Jeg har brukt et digi-motiv fra Moia som jeg fikk på torsdag. Er de ikke flotte. Synes de fortjente litt utradisjonelle farger. Motivet er fargelaft med promarkers, er ikke helt fornøyd med fargeleggingen, men, det får duge. Fuglen er og fra Moia. Nettbutikken finner du her.

Mønsterarket er Inger Harding. Det passer jo godt med masse blomster nå som snøen føyker rundt huset. Har faktisk vært en tur til byen og vært innom Ida på Steffens. Fikk med meg en flott hjørne og kant punch. Men trikketuren først ned, og så hjem var jo et kapittel for seg. Jeg har funnet ut at jeg er veldig glad jeg ikke er avhengig av offentlig kommunikasjon for å komme meg på jobb . . .


Håper at alle har det bra, og nyter helgen, uansett vær. Selv synes jeg fortsatt det er HERLIG :o)

9 kommentarer:

Gry-Heidi sa...

Herlig kort, og herlig motiv ! Det er godt å se blomster, for i motsetning til deg så er jo ikke jeg så glad i alt dette hvite, vet du :o)

Ha en fortsatt fin helg!.... og vinterferie ?

Klem :o)

Angella sa...

Så kuul han er med rosa dress....direkta fra Mods of Norway:))) Morsomt motiv:)


Ha en fin ferie Gro:)
klem fra Angella

Anne Bente sa...

total flot altså, og det par er da bare for herlig.

Ida / Little sa...

Det var hyggelig med et kjent fjes innom idag :) De kom da og måkte litt til slutt, men vi får se hvor lenge det varer da. Hehe. Jeg syns kortet var kjempe fint jeg, herlig med litt frisk grønn på kjolen også, utradisjonelt og kult! :) Hvis du ikke er fornøyd kan du jo prøve å bruke blenderen forsiktig på skyggen. Men jeg syns det passet godt med en synelig skygge som du har jeg da! :) Nå skal jeg sette meg ned og bruke min nye punch jeg også ;) Kos deg i helga!

Klem Ida

Gry-Beate sa...

Så herlig et motiv!!
Kjempefint fargelagt, i nydelige farger.

;0)Gry-Beate

Epleskrell sa...

Du skal få bilde i morgen med bunad på.. Riktignok litt stor ennå, men vi har puttet det litt bak ryggen så man ikke ser det på bildet! :)

Er helt gåen i dag etter å ha skjøvet vognen rundt i snø i går.. puh..


Klem

Nancy sa...

For et kult motiv, stilig fargelegging, herlig kort, Gro:O)
Her har det pinadø begynt å snø igjen også. Jeg er såååå lei! Er ikke vant med snø mer enn MAX en uke sammenhengende her i Stavanger, så nå får det holde, ler:O)
Ha ei fortsatt fin helg.
Klemmer fra Nancy;O)

Anonym sa...

Hærlig kort:) -Fargene ble flotte de! Søt rosa dress:))
Klem T

Lena Katrine sa...

Nydelig kort!
Takk for at du deltar hos SC :)
Klem