torsdag 2. juni 2011

På kurs med Hege

Da har jeg kommet hjem igjen etter å ha vært 2 dager på personalseminar med Kirkens Bymisjon. Tema for seminaret var BALANSE, og det innebar det meste mellom foredrag og fysisk aktivitet. Og selvfølgelig inntak av veldig god mat.

Så da er det klart for å vise dere LO'en jeg laget på kurset til Hege forrige lørdag på Hobby-Kunst.

Det første jeg så da jeg kom dit, var papirene Hege hadde plukket ut til oss. Og jeg tenkte: Hjelp, dette passer jo ikke til mine bilder. Men sånn tenker jo ikke Hege. For Hege sier at dette blir bra og er spennende!!!

Og når vi først satte igang, var det jo nettopp det det var. Bildene er tatt på en barnehagetur, og tre av dem er klippet ut.
Det ble en del klipping på dette kurset, og det var gøy å se resultatet. Jeg ble jo også sendt til "skogs" for å finne pinne jeg kunne ha på kunsverket, og lime over pinnen Håkon holder i hånda.

Bokstavene er Tim Holtz, og de stanset jeg ut da jeg kom hjem.

Mer klipping. Her har jeg klippet ut en stolpe med forkjellige skilt.

Siden Håkon sitt varemerke er solbriller (han går nesten ikke ut uten), var det litt gøy å bruke disse bildene.

Å være på kurs med Hege kan virkelig anbefales. Her var ingenting standard, og vi gikk hjem derfra med veldig forskjellige resultat, selv om vi brukte de samme arkene og tilbehøret. Tusen takk Hege for et fantastisk kurs - jeg storkoste meg.

7 kommentarer:

Knerten sa...

Som vanlig - når det kommer fra Hege - så er dette også veldig detaljrikt ! Så mye spennende du har med, skiltene, de lekre swirlene; både stemplet og klippet ut, noe som ramme med kartong bak, flotte Håkon, flott bord, stilig med pinne (helt Hege :-)) i det hele tatt; kjempeflott LO !! Nå er jeg spent på om du er like tøff på egenhånd, Gro (jeg vet at jeg IKKE er det..)
Ha en flott helg !
Klem
T.

Randi Th. sa...

Dette var da en utrolig flott LO. Så mange detaljer, farger og helt herlig i mine øyne.
Ha en superflott helg!!!
Klem

Angella sa...

Heisann!
Heldige deg som har vært på kurs med Hege. Kan tenke meg at Hege tenker litt forskjellig fra deg:) og det er jo spennende i seg selv!! Flott LO du har laget. Mange detaljer og flotte bilder av Håkon.

Håper alt er bra med deg, og at du snart kommer til Spro:) Vi tar oss en velfortjent langhelg. Mye å gjøre i det siste, men nå ser jeg enden på skoleåret. Bare tre uker igjen:))))

Vi snakkes vel snart
klem
Angella

Line sa...

Utrolig masse du hadde med på denne LO'en. Likte den kjempe godt.

bojose sa...

Kjempeflott LO med massevis av flotte detaljer :)

Lenas kort sa...

Knall tøff lo :-) Hege kurs er nok ikke ett vanlig A4 kurs ;-) Rikrig flink lærer har hun vært :-) Ha en flott helg :-)

Pink Lady68 sa...

Denne LOèn ble bare såå stilig!!
Herlige farger, bilder:-) og flotte detaljer!! Ser du har storkost deg på kurs hos Hege:-)
Ha en fin helg! Klem Laila.