fredag 24. juni 2011

DT - North Star Stamps

Da jeg var på treffet på Skedsmo forrige fredag, fikk jeg flere stempler av Kari (North Star Stamps). Blandt de jeg fikk, var dette nydelige motivet(som heter Beauty). Gjett om jeg falt pladask.
Det ble fargelagt med distress, og etter å ha vært en tur på Bikuben og oppdaget disse nye arkene fra Maja, ble dette kortet til.

Kortet er mitt bidrag til Anonyme Scrappere #25: Sommer, og Scrappekammeret #33: Sommer.

Begge tekstene er også fra North Star Stamps. Motivet (Beauty) og teksten på forsiden finner du under NYHETER i nettbutikken.I dag har Sukkerøtt lagt ut sin siste utfordring før sommeren. Vi har fått med oss Beata Ewa som gjestedesigner, og utfordringen hun har gitt oss er . . . . . . . pynt en flaske eller et glass. Denne utfordringen vil gå fram til 5. august.

8 kommentarer:

Lenas kort sa...

Åååååååå, så lekkert dette korte ble :-) Så nydelig dette motivet ble.Så jo selves stempelet da vi var på treff, men det er noe helt annet å se dem i bruk.Herlige ark og søt pynting :-) Ha en super flott helg :-)

Angella sa...

Hei Kjære venn!
Endelig ferie hos oss...og jeg kjenner at jeg er litt tom for krefter, men så deilig også :))
Det betyr at jeg er klar for scrappedager/kvelder fremover. Gleder meg til å treffe deg igjen.

Tror jeg må innom Bikuben snart, Det er så mye fint som er kommet både fra Maja D og NSS :))
Kortet ditt er vakkert, og så hyggelig at du bidrar til Scrappekammeret..

go´klem
Angella

Lambi sa...

Hei og takk for sist! :) Ja er ikke det blomstrete arket der bare utrolig nydelig! Har akkurat kjøpt det selv men ikke fått laget noe av det enda! :) Og jeg har bestandig så sans for dine fargesammensetninger! Nydelig med grønt/blått og hvitt sammen! :) Og både nydelige tekst og motiv stempler du har brukt! Lekkert kort! :) Ha en god helg! Klem

bojose sa...

Nydelig kort med flotte papirer og så fint motiv du har brukt.
god helg, klem :)

Anne Bente sa...

åh..... denne var nydelig, og skøn tekst

klemmmm

Pops x sa...

Hi sweetie, this is gorgeous, I love the image and your colours are fab, big hugs Pops

Marita sa...

Det var skikkelig lekkert kort:) Trur jeg må kjøpe meg det motivet for det likte jeg veldig godt. Kjempefin fargekombinasjon du har brukt. Ønsker deg en riktig fin helg. Klæm

Knerten sa...

Veldig artig å følge fargeleggingen av dette skjønne motivet, Gro, det ble virkelig nydelig. Mye liv i håret. Flott kort med nydelige papirer.