torsdag 15. desember 2011

Noe annet enn papir...

I dag har jeg fri fra jobb. Og jeg har benyttet formiddagen til å kjøpe julegaver. Men jammen var det ikke noe som ville være med hjem til meg også. Se denne vakre koppen da:

Den er fra Green Gate, og fargene på denne var utrolig flotte.

Her er det litt "tørke" på papirfronten om dagen. Klarer ikke helt å motivere meg til å sette meg ned der, men jeg trøster meg med at det kanskje er like greit, for det er jo litt andre ting som også må gjøres. Som nå - jeg skal vaske kjøkkenskapene. Nei, ikke inni - utenpå ;o)

4 kommentarer:

Sissel sa...

Åhh det var nydelige farger på din nye Pepsi-Max kopp. Har ønska meg mere Green Gate utstyr i julegave, håper denne kommer under treet:)
Flott at du hører på husmorforbundet og kun vasker utsider :0)
Klem Sissel

Anonym sa...

Ha-ha-ha, bra du holdt vaskingen på utsiden da ;)
Så nyyydelig kopp, skjønner godt at du falt for den ♥

Jeg har motsatte problemet, jeg blir sittende i kroken min, jeg.....for da slipper jeg å flakse rundt å fikse i hver krik og krok ;)
Tror jeg er så treg i år at mannen min har begynt å ordne julehuset...kniis ;)
Sitter litt lengre her i kroken min, så er alt helt ferdig neste jeg stikker nesen frem ;)

Klemmer Lill ♥

Lenas kort sa...

Grattis med nye kopper :-)Lekkre :-) Jeg tar husmorforbundets oppfordring om å kun vaske på utsiden av skapene ;-) .....som noen så fint sa "julen skal ikke feires inni dem" ;-) Fri i morgen :-) :-) :-) GOD HELG :-)

Ida sa...

Hei! Så deilig det er å kjøpe seg noe fint, noe feminint i alt testosteronet!:)) helt nydelig kopp du sikkert blir glad i. Håper du får en fin helg! Klem.