fredag 4. november 2011

DT-ProMarkerNorge og 1. DT kort

Da kan jeg endelig fortelle at jeg er en av DT'ene i den nye ProMarkerNorge bloggen - JIPPI. Det var ikke så veldig vanskelig å JA når jeg fikk spørsmålet fra Anja for en tid tilbake, og det skal bli kjempespennende å være med på dette fra starten av.

Jeg har selvfølgelig laget et kort til denne anledningen. Og jeg har valgt meg søte Mimosa fra Bildmålarna. Hun er fargelagt med aquamarkere. Fargene jeg har brukt finner dere i PMN-bloggen. Der finner dere også et utvalgt av kort jeg har laget tidligere.

Bølgepapp, gesso, glitterlim og perfect pearl...

Sløyfebåndet har jeg sprayet med glimmermist og krøllet selv, synes det blir så flott effekt.


Da håper jeg vi ser riktig mange av dere framover. Vi i DT gleder oss iallefall masse. Ny presentasjon i morgen. Det er bare å glede seg.

Nå skal jeg på Østlandske Lærerstevne, på Bilderedigeringskurs. Kanskje jeg kan få vite om det finnes et gratis enkelt program for Mac (ala Photoschape)


15 kommentarer:

♥ Kaia ♥ sa...

Grattis!!!
Nydelig kort.
Klem fra kaia

Angella sa...

Kjempemorsomt Gro!
Gratulerer....Det skal bli gøy å følge dere videre:)

klem
Angella

jannes hobbykrok sa...

Jeg kan vel ikke akkurat si jeg er overrasket!Det er en selvfølge at du skulle være dt her,og sånn er det med den saken!Gleder meg masse til å følge denne bloggen videre, og til å få tips til farging og fargekombinasjoner!Det blir jo som å ha Gromarkerkurs på nettet hver dag ;)
Nydelig kort, med herlig Mimosa! Likerè veldig!
Klem,Janne

bojose sa...

Gratulerer :)

Nydelig kort du har lagd :)
klem :)

bestevenn sa...

Gratulerer Gro. Ikke noen stor overraskelse at du er med på den bloggen. Du fargelegger jo nydelig. Det var forresten litt morsomt å ha novemberjulekortene klare så raskt... tenkte jo litt på å være ute før deg, .... hahaha.

oheidia sa...

Gratulerer masse Gro og dette kortet er bare helt nydelig i duse vakre farger som egentlig ikke er julefarger-men du verden så fint!

Ha en god helg, Gro. Klem fra Heidi

Sissel sa...

Wow så nydelig kort, lekkert!
Gratulerer som DT, hvem andre enn du skulle vært der!
Klem Sissel

Anonym sa...

Gratulerer som DT!!
Nyydelig julekort !!
Go klem fra mæ

Moia sa...

Nydelig kort, takk for sist Gro, koselig å hilse på deg igjen. Så flott at du er med som DT, du er så flink til å fargelegge motiver. Gleder meg til å se alt det fine dere lager. Klemz fra Moia

Randi Th. sa...

Dette var et utrolig vakkert kort!
Gratulerer så masse!!!
God helg!
-klem

Lenas kort sa...

Gratulerer med ny DT jobb :-) Så moro :-) Ikke rart de vil ha med deg, for disse tusjene er du bare helt rå på! :-) Korte ditt her er bare så vakkert :-)Nydelige Mimosa :-) Ha en flott søndag :-)

Susy sa...

Gorgeus, gorgeus!!!

HUGS SUSY

Titti sa...

Grattis till dig med DT .
Och du har jättefina kort på din sida, alltid lika kul att se sig omkring hos dig. Ha en bra dag. Kram Titti

Ingjerd sa...

Kjempenydelig kort - gratulerer

bettand sa...

Gratulerer med dt plassen, men jeg er ikke akkurat overrasket over at Anja ville ha deg med;) Hvem vil ikke det??? Nok et nydelig kort med masse lekre detaljer som kakeserviett, sløyfe snøfnugg og bølgepapp. Masse detaljer, men likevel akkurat passe. Klem