søndag 18. september 2011

Til alle strikkeglade... og litt reklame

I april fikk vi besøk av 3 flotte frøkner i barnehagen (se bildet under). De er strikket av Arne & Carlos, og jeg synes de var kjempeherlige. Ungene i barnehagen fallt pladask for dem, og ville veldgi gjerne hatt dem der til å leke med. Men de hadde bare tid til en liten foto-shoot med Iphone kameraet mitt, før de måtte bli med videre til innspilling av reklamefilm.

De tre fjonge damene er (fra venstre): Agnethe, Kaja og Siv.

Da damene var på besøk hos oss hadde ikke den nye boka kommet enda, den var vel forsåvidt også litt hemmelig, så jeg måtte love å ikke legge ut bildene før den kom. Men nå har Dokke-boka kommet, og jeg har selvfølgelig også strikket min egen.
Min dokke har fått sikkerhetsøyne i stedet for strikkeøyne, og hun er strikket i bomull/akryl. Men det var ikke vanskelig, og det var gjort på 2 kvelder. Kjolen ble ferdig i går kveld, men har ikke fått knapper enda. Det hadde jeg ikke...

Denne damen har fått navnet ROSA (hi,hi...)

Så reklamen: Her ser dere boka. Det er en grunnoppskrift på dokka, og grunnoppskrifter på flere klesplagg. Så her er det bare å sette i gang å finne fram strikkepinner og garn.


6 kommentarer:

bojose sa...

Den dukken din var kjempefin :)
Klem :)

Sissel sa...

For en vakker liten søtnos, kjempeflink med strikkepinnene også du.
Klem Sissel

Angella sa...

Så herlig dukker... flink er du!!!
Nå er det ikke lenge til messa... Lurte på om jeg skulle melde meg på treff lørdag, men jeg vil ikke dra om ikke det er noen kjente der... Kresen av meg vettu :))

klem
Angella

bestevenn sa...

Herlig, denne boken fikk jeg lyst på!!!

Anne sa...

For en nydelig dukke du har strikket!! ♥

Knerten sa...

Så kult, så et bilde i fm lanseringen, de to gutta er jo bare helt knalle !
Kjempeherlig dokke du har strikket, syns i grunnen det ser veldig avansert ut jeg da..
Rosa, ja, selvfølgelig måtte det bli navnet på dokka di :-) Herlig !