søndag 8. mai 2011

Masse ROSA . . .

Selv om jeg ikke har laget mange LO'er, kjente jeg allerede etter 2 stk. at det ble litt vel mye blått og grønt. Og når man vandrer rundt i bloggland og ser den ene søte LO'en etter den andre med masse blonder, blomster og vakre ark, merket jeg at jeg måtte finne på noe. . .

Legger inn denne også til Papirdokkene #3: Alt er lov

. . . og her er løsningen. Man scanner et bilde av seg selv som liten, printer det ut og vips så har man et perfekt (synes jeg da) bilde.
Mønsterarket fra Pion passet veldig bra til bildet, og jeg har brukt masse blomster fra Prima. De rosa bokstavene er også fra Prima.


Denne teksten er av Inger Hagerup, og jeg synes den er så nydelig. Jeg var vel ikke akkurat liten, men iallefall myyye mindre da enn nå.


Denne LO'en laget jeg på Skedsmo-treffet på fredag. Det var igjen en veldig hyggelig kveld, og heldigvis blir det ett til før sommeren. Og 1000 takk, Hege, for all "hjelp og gode råd" underveis! Hun klarte jo ikke å holde fingrene unna, og rappa en liten marihøne fra Nina som hun freidig plasserte blandt blomstene. Og som du ser har jeg forandret tittelen "din". Denne passet bedre til tekststripene.


12 kommentarer:

Anja's KortKreasjoner sa...

Åååå denne var lekker !!! elsker fargene og du - det er en selvfølge å scrappe seg selv :) har lenge tenkt d samme :) virkelig inspirerende
klem, Anja

Lenas kort sa...

Takk for en hyggelig scrappe kveld :-) Fikk jo studert denne nydelige lo,n der, men så flott som den er så har jeg studert den igjen :-) Skulle tro att du var en dreven lo scrapper! Helt nydelig er den :-)....å det verset er bare så flott :-)Den lille marihøna var virkelig prikken over i'en ;-) Ha en flott søndags kveld :-)

Anne sa...

ooohhhh, I love it! Denna var bare vakker!
Herlig bilde, nydelige farger og nydelig blomsteroppsett! Me like:)

Takk igjen for at du deltar hos oss papirdokker

Smil fra Anne:)

bestevenn sa...

Den LO'en ble smellvakker! Og kjempefint med diktet. Bra du har vett på å forandre en dårlig tittel til noe mye bedre. Kjempehyggelig for en gangs skyld å få sitte ved siden av deg. Jeg har enda ikke fått montert mitt meget flagrende kort!!! Ønsker deg en fin uke.

Gry-Beate sa...

For en kjempe lekker LO!! Skulle ønske jeg klarte å lage disse!!

;0)Gry-Beate

Marianne-db sa...

Sååå nydelig LO, Gro! Nydelig bilde!!
Jeg savna å sitte ved siden av deg på fredag!! Det ble litt for mye hverdag på fredagen så jeg klarte ikke å komme fra hjemme. Så det blir et treff til?? Hvilken dato er det?

Klem, Marianne

Knerten sa...

He he, syns det dukker opp LO'er på den ene bloggen etter den andre, jeg. Er det Hege som har så stor slagkraft, og 'lurer' oss alle ?? Veldig søt LO du har laget her, Gro, ordentlig 'gossin' som liten var du også :-) Flott pyntet LO og søte farger.
Ha en fin uke :-)

Pink Lady68 sa...

Takk for en koselig scrappe kveld!
Og LOèn din ble bare vakker!!
Masse rosa, nydelige blomster, lekre mønster ark og sååå søtt bilde!!
Ha en fin kommende uke! Klem Laila.

Anonym sa...

WoW, for en utrolig fantastisk LO, så masse herlig tekster og utrolig vakre blomster. Mistet helt pusten her, dette var bare sååå vakkert:)
Ha en flott kveld:)
Klem Lill

bojose sa...

Denne var jo skikkelig nydelig, så fint bilde og nydelig pyntet. Flott med de tekststripene.
Leker du med sirkler på den neste da kanskje :)klem :)

Sissel sa...

Hei og takk for sist:)
Har jo fått studert denne lekre Lo`en både under skapelsen og nesten ferdig, du er bare superflink.
Teksten du har brukt er så nydelig og passer perfekt.
Nydelige blomster og fint med kluten, marihøna var prikken over i`en.
Klem Sissel

Diddij sa...

Åjda, denne var bare nyyyydelig :)
Så mange herlige detaljer, vakkert :)

Takker for din deltakelse hos papirdokkene :)

Ønsker deg en fin tirsdag :)
***Linn