mandag 20. desember 2010

Nest siste julekort

Forhåpentligvis er dette nest siste julekortet for i år. Og det ble laget i går da jeg ryddet hobbykroken. Jeg har brukt skissa og et av fargevalgene hos Sketchy Colors.
Kortet er også bidrag til Scrappekammeret - Lag et julekort, og Allsorts - Anything Goes.

Tilda var faktisk fargelagt fra før og hun passet jo perfekt i fagene (Blå, Hvit og Sølv), så lenge det er greit at grisen er rosa...

Snøkrystallen er fra KortHobby.
Glitterstjernene er ferdigkjøpt i garn/hobbybutikken på det nye Lambertseter senteret, og der kjøpte jeg også stickersbokstavene. Det har jeg aldri brukt før, og jeg tror nok ikke det er det jegkommer til å bruke mest, men det passet godt.

Søte Tilda og grisen er fargelagt med promarkers. For en gangs skyld har jeg også svertet kantene med noe annet enn brunt. Veldig uvant, men.

Nå nærmer julaften seg med raske skritt, og her sitter jeg med 2 syke barn. En 13 åring som har ligget i senga si siden skoledagen var slutt på fredag med noe influensalignende, og en 6 åring med ørebetennelse. (kl. 13.30 - eh, nei, der var det 3 gitt. Neste 13 åring kom inn døra nettopp med 38,5 i feber)
Så kanskje jeg blir ferdig med kortet i den andre fargekombinasjonen (Rødt, Hvit og Gull) i løpet av dagen. Til da...

6 kommentarer:

brenda sa...

Hi there Gro

I am thrilled you have joined in my "Free and Easy" theme at Allsorts this fortnight and confess to being astounded by the huge response this weekend.

I usually like to visit every entry and say a few words about their creations, but the sheer volume so far along with the Christmas preparations we all have to juggle means this is a "copied and pasted" message, for which I apologise.

Wishing you a very Happy Christmas and wonderful holiday period.

B x

Trine Pedersen sa...

Så stilg det kortet var. Har ikke sett den Tildaen før, hun var jo så søt. Blått og sølv er en nydelig fargekombinasjon.

Riktig god bedring til guttene dine!

Klem, Trine :)

Marianne-db sa...

Herlig blått julekort med en utrulig søt Tilda!
God bedring til gutta dine! Kjedelig å være syk når det nærmer seg jul. Krysser fingrene for at alt er over innen julaften..
Her går det omgangssyke, i dag ligger mannen min, så jeg håper på det beste for resten av oss!
Ønsker deg fine juledager!
Sees vi 7.januar på Skedsmo??
Klem, Marianne

Knerten sa...

3 syke på en gang, uff da - du får ha god bedring til guttene, og sørge for å holde deg frisk selv, Gro !
Kjempelekkert papir på kortet her, og Tilda bare måtte ha rosa gris - herlig !!

Karialov sa...

så utrolig flott julekort. :D Takk for at du deltar hos scrappekammeret.
klem fra kammerpike Karianne

Anette sa...

Et lekkert blått julekort! Sååå flott malt motiv og herlige fargekombinasjoner! Nydelig pyntig - heldig den som får kortet!!
Takk for ditt bidrag hos Scrappekammeret!
Klem, Anette :)