mandag 19. juli 2010

Sommer

Jeg har ikke mye kreativt å vise fram om dagen. Jeg har faktisk latt alt av papir og stæsj være igjen hjemme. Det eneste som er med til Nesodden er promarkersene mine. De har fått ganske mye fred og ro de også, bortsett fra på lørdag.
Da var Håkon og jeg oppe og besøkte Angella og Elias. Kjempekos. Og de to gutta hadde det supert. Og mammaene fikk stemplet og fargelagt motiv. En toppers lørdag.

Men, men, det er deilig å slappe litt av også. Her er utsikten fra terrassen vår. Der spiser vi de fleste av middagene våre og vasker opp etterpå så lenge været tillater det.
I dag er vi en liten snartur inn til byen. Klær må vaskes, og det er nå godt å få seg en skikkelig god dusj, men i morgen bærer det ut igjen.

For dem som ikke vet det - Nesodden = Sommer

7 kommentarer:

Janne-Lise sa...

Bare innom bloggen din en liten tur for å ønske deg en strålende sommer. Etter dette bildet å dømme så har du bedre sommer du enn vi her på Sunnmøre iallefall :)

Nyt dagene :)

Sissel sa...

Hei Gro!

Synes du har en kjempefin blogg full av inspirasjon og vakre kort.Du er SÅ flink med farger og skyggelegging, skulle gjerne hatt et kurs med deg!

Sommerhilsen fra Sissel

bestevenn sa...

Høres ut som en deilig sommer. Nydelig bilde, skjønner godt at det er deilig å være der. Jeg nyter sommeren hjemme. Tenk, her har jeg nesten hele distriktet for meg selv! Så stille og fredelig.

Knerten sa...

Dette ser deilig ut ! Kos deg uten alt hva strøm kan by på, nå får dere jo tid til hverandre :-) Fortsatt god sommer.

Kaia sa...

Det så vel deilig ut...
Håper du får en fortsatt flott sommer, kos deg hver eneste feriedag.....
Klem fra Kaia

Gry-Beate sa...

ÅÅåå det ser nydelig ut!!

;0)Gry-Beate

Yvonne sa...

Herlig utsikt! Skjønner godt at du koser deg der ja. Sikkert deilig å slippe unna byens mas og kjas. Kos deg masse videre, får håpe på SOL, SOL og mer SOL!
Klem