mandag 24. mai 2010

Mjøstreff og promarkers-kurs

I juni skal jeg på Mjøs-treffet, og jeg har blitt spurt om jeg vil holde kurs i fargelegging med Promarkers.

På kurset tar vi for oss hva som trengs for å komme igang (valg av papir og blekk), selvfølgelig fargelegging (bl.a. RØD) og litt om andre kreative måter å bruke tusjene på.
Jeg har akkurat testet ut en ny måte å fargelegge på - du trenger bare TO farger - og overgangen blir flott.

Kurset vil vare i ca. 2,5 timer, så det blir god tid til øvelse. Kurset koster 250,- og du melder deg på til meg direkte: g.tveitstol@hotmail.com

Hvis du har, tar du med egne tusjer.

Steffens kommer til å være med på Treffet, og de tilbyr en rabattkupong til deg som går på kurset mitt. Rabatten gjelder for kjøp av tusj enten under selve Treff-helgen, eller for forhåndsbestillinger av tusjer som taes med oppover. Ønsker du å forhåndsbestille, skriver du inn "Gro kurs Mjøstreff" i kommentarfeltet når du bestiller i nettbutikken. Rabatten er personlig, og kan kun til/under Treffet.

5 kommentarer:

Yvonne sa...

Søren at jeg ikke bor litt nærmere, for det kurset kunne jeg tenkt meg å være med på.
Lykke til, og kos deg på treff!
Klem

oheidia sa...

Jeg kunne virkelig trengt et slikt kurs ja, men det spørs om jeg får det til den helgen. Øver meg med god hjelp av fredags tutorials på Promakers. Takk for tipset om det forresten :=)

Maria Therese sa...

Kjempefin fargelegging!

Om du kun ser litt over halvparten av bilda må du ha lav oppløsning på skjermen din. Den på jobb er slik men jeg trodde det var pga av at det egentli er et kassa aparat å at det var derfor oppløsninga var slik for på skjermen på stua kunne jeg hatt større bilder så der er det virkelig farlig å redigere blogen.

Anonym sa...

Å, høres spennende ut! Har faktisk aldri prøvd Promakers...

Klemmer Ida:o)

Turid sa...

Åh! Skulle visst ha bosett meg på en annen kant av landet :)
Blir litt langt å reiser, men jammen hadde det vært fint med kurs! Takk for at du stikker innom bloggen min og legger igjen spor Gro. Det varmer!
Ha en fin uke!
Klem Turid ;)