torsdag 29. oktober 2009

Kreativ Hobby's julekortutfordring


Da er jeg godt igang med Kreativ Hobby sin julekortutfordring. Man skal bruke min. 2 stempler fra KH-design på forsiden av kortet. Har hatt noen veldig kreative - og produktive - dager. Utrolig hva en helg med dårlig vær kan føre med seg. Men her er i allefall de fire bidragene: 3 kort og en "til og fra" lapp. Alle stemplene jeg har brukt får du kjøpt hos Kreativ Hobby.

Bidrag 1:


Bidrag 2:


Bidrag 3:


Bidrag 4:

Tagen er svertet med distress Valnut Stain og Aged Mahogany.Jeg har brukt 4 stempler fra KH-design. Nissen, notene, et lite ministempel (Nå er det jul igjen), og swirlen er en liten del av et God Jul stempel jeg fikk i posten i går. Tilslutt har tagen fått en dusj med glimmer mist - old lace (ikke så lett å se, men)

7 kommentarer:

Benedicte sa...

så flotte kort du har laget.
klem fra Benedicte

Kirsebær sa...

Nydelige julekort og flott til og fra-lapp. Skulle virkelig ønske at jeg hadde kreativitet og ork nok til å scrappe. Jeg får overlate produksjonen av slike flotte kort til dere som kan det. :o)

Ønsker deg og dine en fin torsdag!

Aud Kirsten sa...

Nydelige, skal si du har vært produktiv, har ikke begynnt på julekortene ennå:)

Klem:)

Anne Bente sa...

ejjjj hvor er de dog bare smukke alle sammen.

Pia sa...

wow super lækre bidrag

Epleskrell sa...

Flinkis! Nå vil jeg ha jul jeg også. Tror jeg skal vagge meg bort på panduro i morgen og kjøpe kalender som jeg kan lage.. Da blir det litt jul på meg også :)

Klem

Angella sa...

Åååå så godt i gang du er :)))
Kjempefine er de!!

Ha en fin dag:)
Angella