tirsdag 29. mars 2011

Passion for Promarkers #93

Da var det allerede tirsdag igjen, og hos Passion for Promarkers har Ida valgt tema for denne ukens utfordring:

BUGS
(critters or cars)

Hvem som sponser denne utfodringen må dere nesten sjekke hos Passion for Promarkers, for i skrivende stund (søndag kveld) var dette ikke helt klart.

Motivet jeg har brukt har jeg tegnet selv. Var veldig i tvil om jeg turde å bruke det, men jeg ble overtalt av Gry-Heidi og Angella. Og denne gangen har jeg fargelagt med promarkersene mine. Han/hun ser litt møkkete ut i ansiktet, men det er fordi skriveren vår plutselig har bestemt seg for at den ikke vil skrive ut på Letraset papiret. Dermed måtte gubben gjøre det på jobben, og de har tydeligvis et annet blekk . . . . . . grrr.

Nå nyter jeg - forhåpentligvis - livet på Vangen Skistue i østmarka. Her er jeg sammen med 18 førskolebarn fra barnehagen og 4 andre voksne. Vi koser oss med masse uteliv, innekos om kvelden og ikke minst - ikke en pc i nærheten. HERLIG.

onsdag 23. mars 2011

Gratulerer med Dagen

I dag feiret vi 30 årsdag i barnehagen. Og da må det jo selvfølgelig lages et kort. Jeg laget kortet da jeg var hos Gry-Heidi på søndag.
Jeg har laget det til denne ukens utfordring hos Make it Colourful #11 - Blend Yellow and Green together.

Søte Tilda er fargelagt med promarkers, og til den gul/grønne kombinasjonen har jeg brukt Gold, Sunflower, Tulip Yellow, Ivory, Lime Zest, Lime Green og Pear Green.
Den flotte teksten inni kortet er fra North Star Stamps, og passer perfekt til bursdagsbarnet.

I morgen er en litt sånn "skrekk og gru"-dag. Vi sender de tre eldste gutta alene til London. De skal reise sammen med 2 andre 16-åringer og besøke 2 brødre-kompiser. Så trøsten er jo at de blir hentet på flyplassen, og fulgt tilbake når de skal hjem. . .
. . . Og her ser vi fram til en stille og rolig langhelg, hvor jeg skal lade opp til leirskole fra mandag til onsdag med førskolegruppa i barnehagen

tirsdag 22. mars 2011

Passion for Promarkers #92

Da var det visst tirsdag igjen, og hos Passion for Promarkers er vi klare med en ny utfordring til dere. Denne uka er det Heidi som har bestemt tema, og det er

In The Garden.

Utfordringen er sponset av the Secret Crafter, og de tilbyr et gavekort på £10.00

Kortet mitt har motiv og tekster fra North Star Stamps. Motivet er fargelagt med vanlige promarkere denne gangen.

Ellers har jeg brukt en ny spellbinders-dies og ark fra Pion. De er så vakre - SUKK.

Ta også turen innom Passion for Promarkers senere i kveld, da legger vi ut vinner og mine Top5 fra skisseutfordringen vår forrige uke.

mandag 21. mars 2011

NYTT ESKEKORT

Jeg har laget enda et eskekort. Jeg har laget samme lokket som på den forrige.
Denne esken er mitt bidrag til:

Trykkpressa for mars, og denne måneden vil de se Tørrembossing/preging, og
Allsorts #95: Make a giftbox.

Alle stemplene jeg har brukt på esken er fra North Star Stamps, og det er også bildet på lokket til esken.

Jeg har brukt mønsterark fra Pion og embosset hvit bazill med en cuttlebug-folder.


fredag 18. mars 2011

Eskekort nesten ala Randi

Hver gang Randi legger ut en ny eske på bloggen sin(tutorial her), får jeg lyst til å prøve. Denne gangen var ikke noe unntak. Jeg satte igang så fort jeg fikk muligheten. Og her er resultatet mitt.
Esken er mitt bidrag til:
Vintage Utfordring #18: VÅR (la deg inspirere av Vintage Utfordring sin banner). Hos meg ble det blomstene og sommerfuglen.
Kort o Mania #36: Bruk dies og/eller puncher på prosjektet ditt. Bokstavene er en Tim Holts dies.

De nydelige arkene er fra Pion, og teksten på lokket til esken er fra North Star Stamps, synes den passet utrolig bra.


Og lokket er forskjellen på min eske og Randi sin. Jeg klarer liksom ikke følge en "oppskrift" til punkt og prikke, men må stort sett alltid gjøre min egen lille vri. Selvfølgelig med varierende grad av hell . . .


Da er jeg veeeeeldig klar for helg.

Sukkersøtt #117

Da var det endelig fræddan igjen. Og hos Sukkersøtt er vi igjen klare med en ny utfordring. Denne uka har Nancy laget en skisse, og i tillegg vil vi se hjemmelagede blomster.
Sponsoren vår denne gangen er Stämpelkällen, og premien er stempler.

DT har blitt sponset med stempler, og mitt er fargelagt med promarkers. Blomstene har jeg laget av kaffefilter. De to største blomstene har 8 lag, mens den minste har 6. Hver lag er farget med promarkers, med hver sin farge. Med andre ord har jeg brukt 8 forskjellige promarkere . . .
Her er et lite nærbilde:


torsdag 17. mars 2011

Julekort 2 og 3 i mars.

Se det - jeg kom jammen i mål med 3 julekort i mars og. Det første her er laget etter fargeutfordringen hos Sketchy Colors #62, som vil se fargene Grå, Hvit og Lilla.
Teksten og kakeservietten kommer fra North Star Stamps. Alle arkene er fra Maja.


Dette kortet har fått motiv fra Lily of the Valey, fargelagt med aquamarkers. Dette kortet ble ganske enkelt, men jeg har montert og demontert sikkert "100 ganger" - det føles iallefall sånn - så med fare for at motivet blir fulstendig ødelagt, får det bare være sånn.
Ramma rundt motivet er en spellbindersdies. Den måtte til for å skjule at kantene rundt motivet har fått litt hard medfart, hi, hi.

Begge kortene er med i Hjertebodens Julekortutfordring.

I dag har jeg fri. Skal en periode framover jobbe 80%. Og i dag har hele stua og kjøkkenet fått en total renovasjon. Så nå lukter det grønnsåpe og Liljekonvall - har kjøpt en sånn "dings" til å trykke på - og jeg skal snart kose meg med pizza til lunsj, med god samvittighet.
Så, til alle dere som er innom her . . .

tirsdag 15. mars 2011

Passion for Promarkers #91

Da er det tirsdag igjen, og hos Passion for Promarkers har vi en ny utfordring til dere. Denne gangen er det jeg som har fått velge tema, og jeg har for første gang i mitt liv laget en skisse. Håper dere liker den. Sånn ser den ut:
Premien denne uka er sponset av DigiStamp Boutique - vinneren kan velge seg 6 digi-motiv.

Kortet jeg har laget denne gangen har nytt Tilda motiv fargelagt med aquamarkers, nytt tekststempel fra North Star Stamps og nye nydelige ark fra Pion.


Håper mange av dere har lyst til å prøve dere på skissa mi, jeg gleder meg til å se.

søndag 13. mars 2011

DT - North Star Stamps: En bretteteknikk

I dag har jeg prøvd meg på et brettekort jeg har sett i noen blogger. Har ikke sett noen tutorial på det, så jeg aner ikke om jeg har gjort det riktig. Men det ble da helt greit.
Alle tekstene jeg har brukt på kortet er fra North Star Stamps, og også kakeserviettene kommer herfra. De fikk jeg på messa i går.

Papirene jeg har brukt er også nyinnkjøpte i går, og er fra 3ndy. De er nydelige. Punchen jeg har brukt på kanten ble også min på mystisk vis i går . . .

Jeg har laget kortet sånn at det er plass til en tag oppi. Her kan man evt. skrive en personlig hilsen på baksiden.

Kortet er laget med tanke på utfodringen inne hos Anonyme Scrappere #17, som har bretteteknikker som tema. Håper dette kvalifiserer som bretteteknikk. Den er ikke av de mest avanserte, men den er fin.

torsdag 10. mars 2011

DT - North Star Stamps

Et raskt innlegg på morgenen. Jeg har laget et lite kort (12x12 cm) med et nytt rundt tekststempel fra North Star Stamps.
Arket er fra Pion, og den hvite ramma er fra Kort og Godt (kjøpt på Minnehjørnet).

Jeg vil også bare takke alle sammen for de flotte kommentarene dere legger igjen her i bloggen min, det er alltid veldig hyggelig lesing. TUSEN TAKK :o)