søndag 28. september 2008

Flere tidligere prosjekter.

Fikk lyst til å legge ut dette kortet også. Det er et posekort som ble laget til en Vintage-utfordring hos Kreativ Hobby.



Tidligere prosjekter.

Etter oppfordring fra hjemmefronten, har jeg lagt ut bilde av noen få prosjekter fra før jeg fikk blogg. Først ut er en eksplosjonsboks som ble laget til en ut fordring hos Kreativ Hobby. Utfordringen gikk ut på at man skulle lage noe med deres Troll stempler:


Det neste er en eske med vindu jeg laget i sommer til å ha chippboard-bokstaver i. Niesen min så ikke g'en og lurte på hvor rosinene var.


Så kommer et posekort som er laget til en venninne. Tok ikke med innsiden for bildene ble ikke veldig bra.

Nr.4 er bursdagskort til niesen min da hun fylte 10. Det er laget som et CD cover.


Til slutt et nytt posekort til en dame på jobben til mannen min.



Sukkersøtt utfordring 9.

Da var det tid for ny utfordring hos sukkersøtt. Denne gangen skulle det lages juleprosjekt. Prosjektet skulle ha minst 2 bretter, minst en snøkrystall og bling, bånd og det skulle komme tydelig fram at det hørte til jul.
Jeg har valgt å lage et mappekort og et tagg-kort.
Mappekortet er laget i blå bazill, og mønsterpapiret er 3ndy-design. Den skjønne Hanglar-gutten er malt med disterss, og stempelet er fra Kreativ Hobby. Den hvite snøkrystallen er fra bokhandelen, og de blå er stanset ut med QK.

Klaffen på innsiden har fått stempel fra Norsk Stempelblad.

Kort nr. 2 har jeg laget som et Tagg-kort. Jeg har brukt bredden på et ark og bretten så det ble 2 lommer. Mønster arkene her kommer og fra 3ndy-design, snøkrystaller fra bokhandelen, og stempel fra Kreativ Hobby.

Ha en fortsatt fin uke, med mye kortlaging.

1000 takk til alle som legger igjen så flotte kommentarer. Jeg setter veldig stor pris på det.

torsdag 25. september 2008

Tvillingkort.

Da jeg kom hjem fra malekurs med Anita Hagen på lørdag, lå mine første Hanglar i postkassen. De måtte bare males med en gang. Jeg valgte meg ut gutten og jenta som fikk like farger.
På mandag kommer en kollega å spør om jeg vil lage kort til tanten og onkelen hennes som er tvillinger og fyller 60. Hanglarna er malt med distress.

Innsiden av kortet har fått stempel fra Kreativ Hobby.

Babykort.

Da var det tid for et nytt kort. Malte den lille Magnolia babyen etter å ha vært på malekurs med Anita Hagen. Skal si den dama kan male. Skyggelegging fikk en helt ny mening. Teksten er et stempel fra Kreativ Hobby, og selve stripen med hjerte er Hanglar og Stanglar.

Teksten på innsiden av kortet er skrevet ut på pc, og er et lite dikt av Inger Hagerup. Passer perfekt på et babykort til en pjokk som veide så vidt over 2 kilo. Men nydelig er han.

mandag 22. september 2008

Sukkersøtt utfordring 8.

Da var det tid for ny utfordring. Denne gangen skulle det brukes minst 2 ting som ikke var scrapperelatert. Stilig...

Skal på kurs hos Trygg Trafikk til torsdag, og det inspirerte meg til å lage dette kortet. Kurset tar for seg trafikkopplæring til barn i barnehage.

Kortet er laget av en spypose jeg tok med fra danskebåten. Ellers er det pyntet med en CD, en refleks, hyssing, sikkerhetsnål og noe håndverkere bruker til å tette sprekker med før de sparkler. Ellers er det røde hjerter stanset ut med QK og stempel "Livet er herlig" fra Kreativ Hobby. Sort kartong som bakgrunn.

Bildet ble ikke helt bra, men det var ikke lett å ta bilde eller scanne hverken CD eller refleks, men det får duge.


fredag 19. september 2008

Københavntur

Forrige helg var vi en tur i København med barnehagen jeg jobber i. Vi hadde to planleggingsdager. Den ene brukte vi til å besøke to barnehager. Det var to vanlige barnehager, men likevel ganske forskjellige fra her hos oss.

Vi var to stykker som tok båten en dag før de andre, og vi koste oss med masse god mat og drikke på turen.

Dette er den første barnehagen vi besøkte.


Sentrumskartet måtte være med sammen med et par bussbiletter, og ved siden av et lite blikk ned på uteområdet til barnehage nr. 2.


"Hotellrommet" viste seg å være en penthouseleilighet med fantastisk utsikt fra terasser på begge sider. Der tilbrakte noen av oss et par timer i nydelig vær. Herlig.


Tivoli fikk vi ikke tid til å besøke, men et bilde ble det.


Det hører med til historien at albumet er laget av "spyposer" fra båten. De egner seg ypperlig til formålet. Så dukker det vel opp noen kort etterhvert også. Takk for en kjempefin tur.

torsdag 18. september 2008

Sukkersøtt utfordring 7

Da var det klart for ny deltagelse i sukkersøtt sin 7 utfordring. Denne gang en skisse. Selve kortet er laget i blå bazill, med mønsterpapir i blått og brunt. I tillegg har jeg brukt en blonde kjøpt på Jysk, stempel fra Kreativ hobby, vokset lintråd, blå,brune og hvite blomster. Perlene er limt fast med sølv glitterlim. Og i mangel av magic mesh har jeg brukt noe som håndverkere bruker til å tette sprekker før de sparkler. Den er og selvklebende, kan taes av og på, og farges med stempelblekk i ønsket farge.

onsdag 17. september 2008

Babykort




Og så et nytt babykort. I rosa denne gang. Synes det runde stempelet med babyen i vogga er så fint. Og det passet ypperlig til det rosa blomster arket. Kortet er laget etter en skisse som stod i "Et Trykk" i sommer. Den rosa blomsten har jeg heklet selv, teksten foran på kortet er skrevet ut på Dymo.
Teksten "Nyfødt" er skrevet ut på PC, i mangel av stempelet.

Bursdagskort




Kortet er laget til en som fyller 40 år. Har laget det på "bestilling." Har lenge hatt lyst til å lage et kort med disse mønsterarkene i blått og brunt, og her er det. Håper hun som skal gi det bort blir fornøyd.

søndag 14. september 2008

Bursdagskort


Har laget et bursdagskort til en liten sjørøver som fyller 4 år. Motivene er fra en liten bok vi har. De er klippet ut og montert sammen med rød kartong på svart kort. 4 tallet er i mosegummi og HURRA er rub-on bokstaver. Noen hvite knapper har også fått plass. Sangen på innsiden av kortet er en ordentlig sjørøver bursdagssang. Så håper vi det faller i smak.

lørdag 13. september 2008

Tur til København



Vi har hatt planleggingsdager i barnehagen. De ble tilbragt i København hvor vi var på besøk i 2 barnehager. Vi hadde med en liten gave og skulle selvfølgelig også ha med kort. Disse to ble laget i full fart 2 timer før avreise. Men kortene ble glemt igjen på hotellet, så vi får sende dem i posten.

Julekort



To nye julekort er ferdige.

tirsdag 9. september 2008

Vintage minialbum


Torsdag 4. september var jeg og 2 andre damer fra jobben min, på kurs på Minnehjørnet på Ski. Vi skulle lage et minialbum i vintage stil. Jeg hadde gledet meg helt siden jeg meldte meg på, og forventningene ble innfridd.
Vi limte, rev, klippet, malte, gnikket og gned. Og jammen ble det bra. Permen ble laget an gråpapir poser med hank, og sidene inni er CD cover lommer med vindu... genialt.
Kurset ble holdt av Gudrun Loennecken (håper det ble skrevet riktig), kjempe dyktig dame. 1000 takk for flott kurs.
Nå er det bare å glede seg til neste kurs, som er male kurs med Anita Hagen.

Bursdagskort



En venninde har bursdag, og selvsagt må hun få et kort. Denne gangen ble det et dobbelt dorullkort som ble kledd med mønster papir og trykket flate. Så ble de limt sammen. Jeg festet en blonde rundt begge dorullene, laget tre hull i motsatt ende og festet i sikk-sakk bånd. Ellers har jeg pyntet med en chippboard bokstav, egenheklet grønn blomst med en brad i midten, og et bursdagstempel.
De to kortene er pyntet med hvert sitt stempel og hver sin blomst. Det ene har jeg skrevet en hilsen bakpå.

mandag 8. september 2008

Sukkersøtt utfordring 6

Her kommer 2 julekort jeg har laget. Begge er laget med stempel motiv fra Magnolia malt med distress, som så er klippet ut og limt på med limputer. Begge kortene har også tekst stempler fra Norsk Stempelblad sin juleplate. Stjernen er stanset ut med QK.





Det siste kortet har også fått en blonde, noen blomster og hjerte knapper.


søndag 7. september 2008

Sukkersøtt utfordring 6



Her kommer mitt første kort til sukkersøtt sin klippe utfordring. Sommerfuglen er klippet ut etter en sjablong fra Fiskars. Kanskje litt feil tid å lage et sommer kort, men stempelet fra Kreativ Hobby passet så utrolig bra til. Hjertet og rundingen er også klippet ut etter en Fiskars sjablong.

babykort


Har laget et lite baby kort i rødt og blått. Motivet er fra magnolia, malt med distress. Blomstene er stanset ut med punch, og teksten er QK alfabet.

lørdag 6. september 2008

Endelig blogg.

Nå har jeg endelig fått blogg. Etter å ha sett andres blogger i lengere tid, ble fristelsen for stor. Her kommer jeg til å vise fram prosjektene mine, og håper at noen etter hvert har lyst til å titte innom.